Silca
Silca & Advanced Diagnostics More
Silca & Advanced Diagnostics More
Silca & Advanced Diagnostics More

Our Company - Silca Automotive

Silca is er trots op belangrijke resultaten te hebben behaald dankzij de projecten die zijn ontwikkeld voor de industriële fabrikanten van de Auto-sector en voor de fabrikanten van Sloten over de hele wereld door professionele, technologisch geavanceerde en aangepaste oplossingen te ontwikkelen voor het dupliceren, klonen en programmeren van de voertuigsleutels.
Silca is een van de grootste en meest betrouwbare internationale fabrikanten van elk type sleutel, het werkt via gecertificeerde processen (
ISO9001:2015 en IATF 16949:2016 - Automotive Keys), met behulp van hoogwaardige grondstoffen en legeringen in zijn eigen belangrijke industriële bewerkingscentra. ontwerpen. Het produceert en verkoopt onder het merk Advanced Diagnostics (Silca & Advanced Diagnostics) de nieuwste generatie apparaten voor het programmeren van voertuigsleutels.

Ons doel is om unieke oplossingen te bieden voor het dupliceren, klonen en programmeren van voertuigsleutels door middel van geavanceerde technologieën en intuïtieve oplossingen die professionals in de automobielsector, autoservicecentra, autoverhuurbedrijven en workshops en slotenmakers en centra ondersteunen duplicatie in hun dagelijkse werkzaamheden. Ons brede assortiment producten (autoproducten) is ontworpen om zich aan te passen aan voertuighulpcentra, werkplaatsen voor elektriciens, duplicatiecentra en specialisten in de autosleutelservice. Onze expertise en de ondersteuning van toegewijde verkooppuntmaterialen bieden een uitstekende basis voor het aanbieden van een professionele autosleuteldienst.

Silca Automotive is niet alleen een commerciële naam, maar eerder een globale benadering van de wereld rondom voertuig key services, gekenmerkt door een constante en intense toewijding aan product engineering, hoog presterende services en innovatieve oplossingen die in de loop van de tijd kunnen worden opgewaardeerd. Met Silca en AD beschermt u uw investeringen in technologie en ondersteunt u de groei van uw autosleutels.

pic_about-silca_en

About Silca

Kom meer te weten over Silca, onze kernactiviteiten en onze expertise.

More
pic_1-worldwide-partner_en

#1 Partner

Silca is een topmerk van de Kaba Key Systems Division dat actief is in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, Azië, Zuid-Amerika en de...

More
pic_why-silca_en

Waarom kiezen voor Silca?

De reden waarom Silca de beste partner is in het vinden van oplossingen voor uw autobedrijf.

More
pic_certifications_en

Certificeringen

Onze productieprocessen voldoen aan de meest veeleisende internationale kwaliteitsnormen.

More
pic_automotive-market_en

Automobielsector

Een korte toelichting over de automobielsector en waarom investeren in deze bloeiende sector een geweldige kans is.

More